Bestellen

Hier kunt u een keuze maken uit de artikelen die u via onze webwinkel kunt bestellen.

Mocht u vragen hebben over de genoemde artikelen (of andere vragen m.b.t. bestrijding van overlast van hondenpoep) neem dan telefonisch contact op met: Dekker B.V. 0591 382771 of per email: info@hondenpoepzakje.nl

U kunt kiezen uit diverse betaalmogelijkheden: visa, paypal, mastercard, ideal of vooraf betalen op rekeningnummer: NL71INGB0664775535 t.n.v. B.N. Dekker B.V. (Bij het gebruik van visa, paypal of mastercard berekenen wij een toeslag van 2% op het aankoopbedrag. Dit in verband met de afhandelingskosten) Ideal en overboeking vooraf is uiteraard gratis.

Uw bestelling wordt de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden via DHL-koeriers.

!

Hondenpoepzakjes

Hondenpoepzakjes verpakt per 720 stuks

afmetingen doos: lengte: 49 cm, breedte: 33 cm, hoogte: 23 cm, 20 kilo

De prijs is inclusief BTW en verzendkosten. 

Hondenpoepzakjes

Hondenpoepzakjes verpakt per 360 stuks

afmetingen doos: lengte: 49 cm, breedte: 33 cm, hoogte: 11 cm, 10 kilo.

De prijs is inclusief BTW en verzendkosten. 

Hondenhalte 'SOLO'

De Solo dispenser is gemaakt van 2 mm. stevig plaatstaal en een geharde coating in standaard RAL 6009 kleur en weegt 6 kilo. De dispenser wordt geleverd met handige bevestigingsbeugels voor een eenvoudige montage. Door zijn slanke vormgeving op vele manieren toepasbaar (vakantieparken, campings, etc.). Efficiënt in gebruik,  geeft één zakje per keer dus geen verspilling. Makkelijk hervulbaar. Dag en nacht toegankelijk voor de gebruiker. De dispenser is voorzien van een handig driehoekslot met een stevige, onbreekbare sleutel.

Deze prijs is exclusief BTW.